Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Να χαρώ εγώ «εθνικιστές»!



Στη Βρετανία αποφασίζουν έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση με δημοψήφισμα. Σκωτσέζοι και Ιρλανδοί ζητάνε απόσχιση και παραμονή στην Ε.Ε οι πρώτοι, επανένωση Ιρλανδίας και παραμονή στην Ε.Ε οι δεύτεροι. Λογικότατο ε; Σε μια έκρηξη εθνικισμού, συναντώνται σε κοινό τόπο: την Ε.Ε των τραπεζιτών! Οι εθνικιστές γουστάρουν Ε.Ε και δανεικά. Γιούρογκρουπ και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σόιμπλε και Ντράγκι! 

Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 

Οι Ουκρανοί ναζί, εξορισμού εθνικιστές, σφάζουν κοσμάκη με Αμερικανική και ΕΟΚική κάλυψη. Ορφανά του Αδόλφου στην υπηρεσία Σιωνισμού και ΝΑΤΟ. 

Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 

Ο Σουλτάνος Ταγίπ ο Α’ ο Μεγαλοπρεπής, εθνικισταράς του κερατά και Ισλαμιστής τρανός, τα ξαναβρήκε με τους Σιωνιστές (εθνικιστές!) υπό την αιγίδα των Η.Π.Α και θα (ξανα)συνεργαστούν λέει στενά. Διότι τα κοιτάσματα είναι μεγάλα και τα γεωπολιτικά συμφέροντα μεγαλύτερα. Και μερικές εκπτώσεις στον εθνικισμό δικαιολογούνται. 

Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 

Και ο Βλαδίμηρος, λέει, έριξε νερό στο κρασί του. Επαναπροσέγγιση, λέει, με τον Ταγίπ και θα άρει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για την Τουρκία. Ε, δεν μένει παρά να (ξανα)δω μερικά μιλιούνια Ρώσων τουριστών στα παράλια της Μικράς Ασίας για να αναφωνήσω: 

Να χαρώ εγώ εθνικιστές! 


2 σχόλια:

Αυτόλυκος είπε...

Φίλε μου όλοι αυτοί εφαρμόζουν ένα παλιό ρητό τπού λέει ότι: Δέν υπάρχουν αιώνιοι φίλοι, ούτε αιώνιοι εχθροί. Υπάρχουν μόνον αιώνια συμφέροντα.

Κατά τά άλλα, εθνικιστές! Καί γιατί όχι; Αυτοί εφαρμόζουν τό: Έθνος-εθνικίζω, κατά τό πίθηκος-πιθηκίζω. Νά χαίρονται τό νεοταξικό μασοναριό πού επιλέγουν νά τούς κυβερνά.

Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει τωρα και εσυ...με τετοιο "κακο",που "του ετυχε"!! μα ξερεις τι ειναι να σε χτυπανε οι τρομοκρατες,που ταιζες?..και μεσα στο αεροδρομια της πολης??τοτε "αναγκαστηκα" στρεφεσαι στον "εχθρο" σου τον πουτιν! ζητας και καμμια συγνωμη,και ολα μελι γαλα τα κοριτσια!..
τωρα,πως να παρηγορησεις τους "ονειροπολους"?? τα αγορακια που περιμεναν να τους δωσει ξανα την πολιν τους ο "τσαρος",μετα την λυσσαλαια,μαχη με τον "σουλτανο"?? ....ε ! το λες απλα!! αντε τωρα για υπνο ! τελος το παραμυθι! "εκανε κοιλια"...κοινως ,δεν ξερουν τι αλλο να παιξουν,και πανε ξανα το ιδιο απο την αρχη...ξερεις εσυ...πρωτα.φιλοι.μετα πεταει ενα κοτσιφυ,του χεζει στο σβερκο,τα παιρνει ο "τσαρος",αρχιζει ο καυγας και φτου και απο την αρχη το παραμυθι! ...
ουφ!! καλα ρε φιλε!! δεν βλεπουν ρε πουστη???? το ποσο γελοιοι εχουν γινει δεν βλεπουν????? κακη επαναληψη αισχος το παραμυθι......
...νυσταξαμε!!
ελεος! αυτοι κυβερνουσαν τον κοσμο????